Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Bakonyi szállás lehetőségül kínáljuk a Kokas tanyát

Kép Súr a Bakonyalján található 1200 lelket számláló kis falu, mely Budapesttől 90 km-re fekszik Mór és Zirc között Komárom-Esztergom,-Veszprém és Fejér megye határán. Kedvező fekvése miatt  érdekes programok, és a gyönyörű látnivalók  közül kedvére válogathat a hozzánk érkező. 

Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó KedKép ves Vendégeit.

 A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Kora tavasztól késő őszig a nagy diófa ad kellemes hűvöset a megpihenni vágyóknak egy pohár ital vagy egy finom ebéd elfogyasztásához.Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A gyerekeknek kialakított játszótér kedvelt hadszíntér. A felnőtt vendégek részére íjazás, karikás ostor csattogtatás kedvelt időtöltés. A 30-40 fő befogadására alkalmas rendzvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le. A vendégházon kívül sártazási lehetőség is van, és szállás lehetőségül egy 9 személyes mongol jurta is a vendégek rendelkezésére áll.

Az egész évben nyitva tartó Kokas tanya nagyobb baráti társaságok, rég nem látott rokonok kedvelt találkozóhelye. Az év minden szakában érdekes programmal várjuk a táborozni vágyó diákokat is. Nyugdíjasoknak külön programot dolgoztunk ki a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

Igény esetén  házias ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket.

MKB, K˛H  és OTP Széchenyi pihenőkártyát szállásra is és étkezésre is elfogadunk!

GPS koordinátáink: +47.36278, +18.02876, bemért adatok alapján a tanya a B pontban van.

<H1> Bakonyi szállás</H1> <H2>Falusi szálláshely</H2>

Kép

A szálláson 3 db 2 ágyas szoba, 3 db fürdőszoba, ebédlő, nappali és jól felszerelt konyha van. Csoportok,  nagycsaládok, nagyobb baráti társaságok esetén a szobák is és a nappali is pótágyazható. A vendégház felújított, festett parasztbútorokkal  van berendezve. Babás családok részére gyereketetők, fürdető felszerelések, játékok kerti játékok rendelkezésre állnak.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Disznovagas 6 fore nov 30 dec 2

(Matyas Janos, 2018.10.30 18:25)

Erdeklodnék hogy szabadok-e a ketagyas szobak a fenti idopontban, es hogy a disznovagas megszervezheto-e, tovabba mi lenne az ar?

szirtesbrig@gmail.com

(Szirtes A. Brigitta, 2013.12.12 08:12)

Egy nívós baráti társaság számára keresek disznóvágással egybekötött hosszú hétvégére szóló programot az alábbi paraméterekkel:

Résztvevők száma: 15-20 fő (kizárólag férfiak)
Érkezés időpontja: 2014. február 14-e péntek.
Távozás időpontja: 2014. február 16-a vasárnap.

Igényelt program: szombati napon disznóvágás.


Kérem, amennyiben ez a lehetőség Önöknél igénybe vehető, válaszemail keretében küldjenek részletes ajánlatot.

Köszönettel:

Szirtes A. Brigitta

egness@freemail.hu

(Szabó Ágnes, 2013.08.09 06:13)

Üdvözlöm!
Érdeklődnék van e még szabad helyük 2 felnőtt és 3 gyermek ( 2 3 év alatti) részére aug. 16 tól 21 ig. Az Attila ház is kiadó? Köszönettel: Szabó Ágnes

2890 Tata Móra F. út 27.

(Horváth Zoltán, 2013.07.15 21:47)

Tavaly felejthetetlen 3 napot töltöttünk 6-an a Kokas Tanyán!Idén sajnos már foglalt a Tanya augusztus 9-11 között.A háziak ajánlottak a községben más megoldást - de azt sajnos nem tudjuk elfogadni!Köszönjük jó szándékukat,de sajnos nem jó a javasolt megoldás létszám miatt.
Minden jót és üdvözlettel: Horváth Zoltán